Adjö då GAME

DSC_0117[1]
Dagens skörd

Den enes konkurs är den andres shoppingfest. Jag har nog aldrig handlat något spel på GAME innan konkursen utlystes och den förvånade mig inte nämnvärt heller då priserna alltid låg en eller ett par hundralappar högre än t.ex. CDON eller Webhallen. Oftast vill man inte ha nya spel så akut att det är befogat att betala premiumpris för dem (vill man göra det kan man ju lika gärna handla digitalt och slippa resa sig ur soffan). Hur som helst. För retrospelare som inte kör import har det ju varit ett bra ställe att besöka. För min del har det varit lite skralt med intressant utbud med undantag för Game Boy Advance och kanske även PlayStation 2. Idag var sista dagen på konkursutförsäljningen och det skedde till 70% rabatt. Jag fyndade så mycket jag (och plånboken) orkade under dagen och gårdagen och fyllde på biblioteken för Xbox 360, PlayStation 2 & 3 samt PSP en hel del (med tanke på att jag före GAME inte ägde ett enda spel till PSP och ett (1) till PS3).

Totalt under utförsäljningen har jag köpt på mig:

1st Game Boy Advance SP
7st spel till Game Boy Advance
16st spel till PlayStation 2
8st spel till PlayStation Portable
12st spel till PlayStation 3
13st spel till Xbox 360

Allt blev ju rätt billigt trots allt. Gears of War (som jag köpte två exemplar av) kostade t.ex. hutlösa 3:-. Japp. Tre kronor.

Nu får vi se om det dyker upp ett GameStop i stan som ryktet påstår. Lika bra att börja spara inför nästa konkursutförsäljning alltså…

DSC_0123[1]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.