Ytterligare en räd hos GAME

Som bekant gick GAME i konkurs. Tråkiga nyheter för många. Personligen har jag inte haft så mycket med dem att göra eftersom jag köper det mesta på eBay och GAME är notoriskt dyra på typ.. allt.. Just nu är det halva priset på allt dock vilket gör att det helt plötsligt kan löna sig att ta en titt. Tyvärr har konkursutförsäljningen pågått i snart 3 veckor vilket gör att det är väldigt utplockat i de båda butikerna på min ort. Igår fyndade jag dock Final Fantasy I och II till PSP för ynka 75:-. De fanns inplastade också men då hade kalaset gått på 200:- istället vilket jag inte tyckte vad nödvändigt. Jag samlar inte på PSP-spel, men tyckte att det var dags att inhandla mitt första originalspel till mitt PSP (jag köpte det 2007 och har typ aldrig använt det till annat än emulatorer)..

Än så länge är jag positivt överraskad över förbättringarna i FF1. Grafiken och musiken är toppen och det känns som något som skulle kunna vara släppt till SNES (som ju är min favoritkonsol). Det kommer definitivt att bli en playthrough av detta. Helst innan Radiant Historia till DS dimper ner i brevlådan ;)

DSC_0106_x

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.